Opdateret juni 2024: Maren og Tranmanden lukkede desværre i 2023, men det er netop blevet offentliggjort at der nu er fundet nye forpagtere til restauranten på Virksund havn. Derfor kan man nu allerede nu se frem til 2025 hvor Maren og Trangmanden igen åbner.

indtil at Maren og Trangmanden igen åbner så kan du her finde andre spisesteder i Virksund.

Maren og Trangmanden er ikke bare en restaurant; det er en kulinarisk oase, der vækker smagsløgene og inviterer gæster til en gastronomisk rejse gennem dansk tradition og innovation. Beliggende i hjertet af en historisk bymidte, oser restauranten af charme og autenticitet. Restaurantens atmosfære er lige så indbydende som dens menu er imponerende.

Fra det øjeblik, man træder ind ad døren, mødes man af en varm velkomst og en hyggeligt stemning. Maren og Trangmanden formår at forene det klassiske og det moderne, hvilket afspejles både i indretningen og i køkkenets kreationer. De gamle bindingsværk og antikviteter skaber en rustik og hyggelig ramme omkring måltidet. Mens de innovative retter bringer restauranten ind i nutiden.

Menuen på Maren og Trangmanden er en hyldest til danske råvarer og traditionelle opskrifter, men den byder også på overraskelser og nytænkning. Fra klassiske retter som smørrebrød med hjemmelavet leverpostej og stegt flæsk med persillesovs, til mere eksperimenterende retter som tatar af dansk oksefilet med trøffel og syltede løg, er der noget for enhver smag og enhver lejlighed. Køkkenchefen og hans hold af dygtige kokke formår konstant at udfordre og overraske ganen med deres kreativitet og talent. Restauranten er placeret med gåafstand til det meget populære sommerhusområde. Her er der både mulighed for at leje et sommerhus, men der er også løbende sommerhuse til salg. Det er populært at eje et sommerhus i Virksund, så man skal være hurtig hvis man er interesseret i at eje et sommerhus i Virksund.

Cafe Maren & Trangmanden

Udover den fremragende mad er Maren og Trangmanden også kendt for sit imødekommende personale og førsteklasses service. Betjeningen er professionel og opmærksom uden at være påtrængende, og personalet er altid klar til at hjælpe med at guide gæsterne gennem menuen eller anbefale den perfekte vin til måltidet. Man kan selvfølgelig også få Hancock øl og sodavand. Heriblandt Hancocks berømte Sportscola.

En aften på Maren og Trangmanden er mere end bare en middag; det er en oplevelse for alle sanser. Fra det øjeblik, man sætter sig ved bordet, indtil man forlader restauranten, føler man sig forkælet og godt tilpas. Det er stedet, hvor man kan nyde god mad, godt selskab og den særlige følelse af at være hjemme, selv når man er ude. Maren og Trangmanden er ikke blot en restaurant; det er et kulinarisk fristed, som man altid vender tilbage til med glæde og forventning.